nyomtatható matricák letölthetők

A4-es lapra összeszerkesztett nyomtatható fekete-fehér matricák letölthetők innen. Terjesszétek!

 

This entry was posted in magyar. Bookmark the permalink.

3 Responses to nyomtatható matricák letölthetők

 1. admin says:

  Igazából majdnem minden papírboltban lehet etikettet, matrica-papírt kapni, és a nyomtatás általában jobb minőségű lesz mint a fénymásolás (bár ha nem tudsz valahol véletlen ingyen nyomtatni, nyomtattatni valakivel aki olyan helyen dolgozik, a fénymásolás van, ahol olcsóbb). Viszont az ilyen sima matricapapír, ami kiskereskedelemben kapható, elég szarul ragad, nem marad ott nagyon, könnyű leszedni, eső lemossa stb. Találtunk egy helyet, ahol, mennyiségtől függően kb egy A4es lap 20-28 Ft-ra jön ki, ami kb 1-1,2 ft per matricát jelenne a kisebbek esetén. Össze kéne dobni valamennyi pénzt rá, és többet egyszerre rendelni, fel is vágják elvileg. Ez a hely amúgy valahol a soroksári úton van, egy nyomda, de máshol is ezek lehetnek az árak kb, a nyomdai árak mindig olcsóbbak, csak a mennyiség nem mindegy.

 2. PR says:

  most jó kis reklám következik 😉

  az office depotban (pl. récsei centerben a keletinél, vagy pólus centerben) A4-es univerzális etikett cimkét kell venni, és fénymásolóval arra nyomni. van eleve bevágott, vagy egész A4-es, amit te vághatsz fel később.

  jó ragasztgatást! 🙂

 3. maulwurf says:

  Már egy ideje terveztem hogy plakátolni kezdek de hatalmas problémám volt hogy nem tudtam kitalálni semmit, én valami rajzosra gondoltam csak ezt a kézügyességem nem igazán teszi lehetővé(megérteném azt aki el sem olvasná a plakátot/matricát mert a rajzom díszíti azt) De végre rátaláltam ezekre.
  most már csak az érdekelne hogy lehet e matrica papírt vagy ilyenről még senki sem hallott?

Comments are closed.